• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 09:04

Δεύτερο μοριακό τεστ για την ομάδα μας.

Και τα 22 μοριακά τεστ για δεύτερη φορά αρνητικά !

Το ΔΣ της Αναγέννησης , ανακοινώνει ότι κατά τη διάρκεια του 2ου μοριακού τεστ για όλη την ομάδα ( παίκτες, προπονητές και φροντιστής ομάδας) , που έγινε τηρώντας αυστηρά  το Υγειονομικό Πρωτόκολλο με βάση τις οδηγίες της ΓΓΑ και ΕΟΔΥ και υπό την εποπτεία του γιατρού της ομάδας μας κ. Γιάννη Πετράκη, και τα 22 μοριακά τεστ βρέθηκαν αρνητικά.

Το σωματείο ενεργοποιώντας αμέσως το Πρωτόκολλο, ενημερώσε  τους αρμόδιους φορείς , τηρώντας πολύ αυστηρά όλες τις οδηγίες. Τα τέσσερα θετικά κρούσματα που βρέθηκαν πριν 3 μέρες στον εβδομαδιαίο έλεγχο είναι κατ΄οικον περιορισμό και είναι καλά στην υγεία τους, χωρίς συμπτώματα .

Με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που ισχύει για τον αθλητισμό, την 7η μέρα θα υποβληθούν σε νεό μοριακό τεστ μαζί με όλη την ομάδα  και με  αρνητικά τα  μοριακά τεστ, επιστρέφουν όλοι ξανά στις ομαδικές προπονήσεις τους, με εβδομαδιαία τεστ για όλη την ομάδα και τεστ πριν από την διεξαγωγή των αγώνων ή μετακινήσεων για την έναρξη του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα.

Συνεχίζουμε όλοι να τηρούμε τα μέτρα, να προσέχουμε και να κάνουμε όλοι μια προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα .

 

 

Supporters 2019 - 2020

FACEBOOK PAGE

© 2021 Αναγέννηση Ιεράπετρας. All Rights Reserved.Designed by Webmeta