• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 21:19

Σοβαρή περιπέτεια για τον κ. Νίκο Δεδελετάκη και το δημόσιο ευχαριστώ του

Μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Interclinic Ηρακλείου!

Η οικογένεια του κ. Νίκου Δεδελετάκη , η οικογένεια της Αναγέννησης ,αλλά και προσωπικά ο ίδιος ο κ. Νίκος, ευχαριστούν θερμά όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Interclinic Ηρακλείου.

Απέραντη ευγνωμοσύνη και ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στον καρδιοχειρουργό κ. Θεοχάρη Ξενικάκη.  Ένας εξαιρετικός επιστήμονας, μα πάνω από όλα άνθρωπος, στάθηκε με όλη την ομάδα δίπλα στην σοβαρή περιπέτεια υγείας του δικού μας ανθρώπου, του στυλοβάτη της Αναγέννησης , κ. Νίκου Δεδελετάκη.

Εντελώς ξαφνικά,  λίγες μέρες πριν βρέθηκε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του και χρειάστηκε άμεσα να υποβληθεί σε εγχείριση  τριπλού μπάι-μπας ανοιχτής καρδιάς.  Από την πρώτη στιγμή ο ίδιος ο κ. Ξενικάκης, αλλά και όλοι οι γιατροί και νοσηλευτές από το καρδιολογικό  τμήμα , στάθηκαν δίπλα μας με υπευθυνότητα και με αμέριστη στήριξη. Η υποστήριξη όλων , ακόμα και γιατρών και ανθρώπων από άλλα τμήματα ,  μας βοήθησε να περάσουμε ψύχραιμα αυτές τις δύσκολες μέρες για τον κ. Νίκο. Κατά την πολύωρη χειρουργική   επέμβαση , το υψηλό επίπεδο όλων των γιατρών , είχε ως αποτέλεσμα η επέμβαση να είναι επιτυχής. Με τέτοιους επιστημόνες σε συνδυασμό με την ανθρωπιά που μεταδίδουν, υπάρχει ελπίδα στον χώρο της Υγείας.

Ευχαριστούμε όλοι από καρδιάς !

 

 

Supporters 2019 - 2020

FACEBOOK PAGE

© 2022 Αναγέννηση Ιεράπετρας. All Rights Reserved.Designed by Webmeta