• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 21:29

Μεγάλο ευχαριστώ - Μεγάλη χορηγία

Ευγνώμων στην εταιρεία Agrotopos !

 Σύσσωμο το σωματείο της Αναγέννησης ευχαριστεί την εταιρεία Agrotopos και τον ιδιοκτήτη του κ. Φτυλάκη Μάριο για την μεγάλη χορηγία στην ομάδα μας. Για άλλη μια χρονιά η επιχείρηση Agrotopos  θα είναι δίπλα στην αντρική ομάδα μας και στους στόχους της για την Γ΄Εθνική.

Τέτοιες ενέργειες βοηθούν το σωματείο μας και γενικότερα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Παρά τις δυσκολίες της εποχής, υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό και στέκονται δίπλα του με πράξεις. Όταν βλέπουμε τέτοιους ανθρώπους που είναι δίπλα στο γεραπετρίτικο ποδόσφαιρο , τότε μόνο θετικοί , αισιόδοξοι και προσηλωμένοι στην προσπάθειά μας , πρέπει να είμαστε.

"Ευχαριστούμε για τη στήριξη φίλε Μάριε. Ευχόμαστε η εταιρεία σου να συνεχίσει να έχει επαγγελματικές επιτυχίες και να συνεχίσει να είναι αρωγός στον αθλητισμό και στα σωματεία της πόλης μας."

 

 

 

Supporters 2019 - 2020

FACEBOOK PAGE

© 2022 Αναγέννηση Ιεράπετρας. All Rights Reserved.Designed by Webmeta