• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 15:33

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ - ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΕΘΕΑ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ - ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ !

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΚΕΘΕΑ !

Τις δύο ομάδες ενώνει μια "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" :  Για μας Αναγέννηση σημαίνει η ιστορία του σωματείου μας, για τα παιδια του ΚΕΘΕΑ, είναι η δική τους προσωπική "αναγέννηση", ο δικός τους αγώνας, η δική τους ιστορία.

Γκολ στη ζωή έβαλαν οι δύο ομάδες στο χτεσινό ματς που ήταν αφιερωμένο στον αγώνα εναντίον των ναρκωτικών.

Χθες  πραγματοποιήθηκε το φιλικό ματς μεταξύ της ομάδας μας και της ομάδας του  ΚΕΘΕΑ . Ένα παιχνίδια διαφορετικό από αυτά που δίνει συνήθως  η ομάδα μας , ένα παιχνίδι με πολλά συναισθήματα και πολλά μηνύματα. Οι παίκτες και των δύο ομάδων χάρηκαν το ματς , ένα ματς όπου κύριο σύνθημα ήταν "ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ- ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ"

Ένα φιλικό παιχνίδι με συμβολικό χαρακτήρα , ένα παιχνίδι για να δηλώσουμε και εμείς ως σωματείο ότι είμαστε δίπλα στον αγώνα κατά των ουσιών και των εξαρτήσεων, δίπλα σε κάθε παιδί και νέο που δίνει τον δικό του αγώνα , που προσπαθεί να βάλει ξανά το δικό του γκολ ζωής  !

Ο αθλητισμός είναι θεσμός και με κοινωνικό χαρακτήρα που στοχεύει στη καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος, και της ομαδικότητας. Η ενασχόληση με οποιοδήποτε άθλημα καλλιεργεί την συνήθεια μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις.

Μετά τη λήξη του αγώνα οι δύο ομάδες και οι υπεύθυνοι έδωσαν τα χέρια , δίνοντας ευχή να έχουν όλοι μια καλή συνέχεια στον ατομικό , αλλά και ομαδικό αγώνα τους   !

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το θέαμα που χάρισαν στους λιγοστούς  παρευρισκόμενους, λόγω των μέτρων. Ανάμεσα τους στις κερκίδες εκτός από τους υπέυθυνους της δομής, βρέθηκαν φίλοι , αδέλφια και  γονείς  των παιδιών, που συγκινημένοι παρακολούθησαν τα παιδιά τους σε έναν διαφορετικό αγώνα, σε έναν αγώνα που συμβολίζει τον αγώνα που δίνουν μαζί με τα παιδιά τους για να οδηγηθούν στη μεγάλη νίκη για τη ζωή.

Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές του ΚΕΘΕΑ για την προσπάθειά τους και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά. Ένα μεγάλο μπράβο και στον πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ κ. Λιάπη Χρήστο, που όχι μόνο τίμησε τον αγώνα και τα παιδιά της δομής, αλλά έβαλε φανέλα , γάντια και έπαιξε σε όλο τον αγώνα. Συγχαρητήρια και στους παίκτες της αντρικής μας ομάδας ,αλλά και της ομάδας των Νέων που ήταν όλοι εκεί, παρότι βρίσκονται σε περιόδο ξεκούρασης απο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους του ΚΕΘΕΑ για την όμορφη δράση που μας χάρισαν. Καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο τους !

Νιώθουμε τυχεροί σαν πόλη, σαν σωματείο που έχουμε στην πόλη μας παράρτημα πλέον του ΚΕΘΕΑ, με πολλές δράσεις, με κοινωνικό έργο και το πιο βασικό ενημέρωση σε φορείς , σχολεία και ομάδες πολιτών με συμβουλές ειδικά σε γονείς για την πρόληψη ενάντια στις εξαρτήσεις.

Στον Άγιο Νικόλαο εδρεύει και το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τον Άγιο Νικόλαο» με Κωδικό (MIS 5045591) , που είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

"ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΖΩΗ- ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ- ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ !

 

 

Supporters 2019 - 2020

FACEBOOK PAGE

© 2022 Αναγέννηση Ιεράπετρας. All Rights Reserved.Designed by Webmeta