• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 18:24

Συγχαρήτηρια στην γυναικεία ομάδα της πόλης μας

Καλή συνέχεια στη Β΄ Εθνική "Βασίλισσες"

Σύσσωμη η οικογένεια της Αναγέννησης συγχαίρει θερμά την γυναικεία ομάδα της πόλης μας, της Βασίλισσας του Νότου, για την άνοδό της στην Β΄ Εθνική κατηγορία. Μια σπουδαία επιτυχία , που ήρθε με πολύ κόπο και προσπάθεια από όλους. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας . Συγχαρητήρια στα κορίτσια, στις «βασίλισσες» της πόλης μας, στον προπονητή κ. Νίκο Δανδουλάκη και στη διοίκηση της ομάδας.

Αντίδοτο στις κρίσεις των καιρών μας, είναι η ενασχόληση όλο και περισσότερων με τον αθλητισμό, ιδιαίτερα των νέων παιδιών, μαθαίνοντας πως η ευγενής άμιλλα, η προσπάθεια, η δουλειά, οι στόχοι, οδηγούν σε νίκες και υπερβάσεις. Η Βασίλισσα του Νότου αποδεικνύει περίτρανα ότι τελικά το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση.

Καλή συνέχεια στην νέα σας πορεία.

Είμαστε σίγουροι ότι στο νέο σας ποδοσφαιρικό ταξίδι θα συλλέξετε και άλλες ωραίες στιγμές, αλλά και εμπειρίες , προσφέροντας έτσι νέες συγκινήσεις στον κόσμο της Ιεράπετρας.

Καλή ποδοσφαιρική, ανοδική πορεία. Πάντα επιτυχίες. Καλή συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τη νέα περίοδο.

 

Supporters 2019 - 2020

FACEBOOK PAGE

© 2021 Αναγέννηση Ιεράπετρας. All Rights Reserved.Designed by Webmeta